De zomeractiviteiten bieden telkens een andere activiteit aan: sport, een leuk spel, een crea-activiteit of een uitstap.
De uren zijn afhankelijk van de activiteit. Dit varieert van enkele uurtjes tot een hele dag. Lees vooraf alle tips die in het programmaboekje bij de activiteiten vermeld staan, zo weet je voor welke leeftijdscategorie de activiteit bedoeld is, waar de verzamelplaats is, hoe laat we vertrekken en wat je moet meebrengen.

Wanneer
De activiteiten gaan door in de zomervakantie.

Kostprijs
De prijzen worden steeds zo democratisch mogelijk gehouden en zijn afhankelijk van de soort activiteit. Alle prijzen kan u vinden in het programmaboekje.
De deelnemers zijn verzekerd tegen ongevallen. De verzekering heeft betrekking op de wettelijke aansprakelijkheid en op de medische behandelingskosten na tegemoetkoming van de verplichte of vrije ziekte– en invaliditeitsverzekering.
Er is géén extra tegemoetkoming  voor grotere gezinnen: het tweede kind dat zich laat inschrijven van éénzelfde gezin krijgt geen korting.
Meer informatie over het sociaal tarief kan u hier vinden: sociaal tarief.

Programma
Het programma vol met activiteiten wordt verdeeld via de Post in De Haan zodra deze beschikbaar is. Ieder kind dat gedomicilieerd is in onze gemeente en die in de juiste leeftijdscategorie valt krijgt er dus automatisch eentje bezorgd.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal op jullie druk programma zal staan?
Lees dan snel de zomeractiviteiten brochure, kruis je favoriete workshop of uitstap aan en schrijf je zo snel mogelijk in bij de jeugddienst.

Download: Brochure zomeractiviteiten 2017